Pinksterfeesten 2022

Home | Informatie | Programma | Routeplan

Info

Het is bijna vanzelfsprekend dat wij bij de eerste mooie lentedagen beginnen grasduinen in tal van foldertjes of sites van aankomende evenementen of gezellige korte "uitjes". Even verpozen tussen het drukke gewoel van iedere dag, de versnelling wat lager en de blik gericht op een ontspannend gebeuren. Iets anders doen, even ertussenuit… lekker weg…

Pinksteren is zo een moment om even onderuit te zakken al was het maar als stille genieter van wat er zoal allemaal rondom ons gebeurt. Daarom nodigen wij je graag uit om deelgenoot te zijn aan onze Pinksterfeesten.

De Vostert wéét wat feesten is, feesten "van binnen uit…" plezier hebben, genieten en je op sleeptouw laten nemen door die aanstekelijke sfeer van gezelligheid en amicaal vertoeven.

Onze rommelmarkt op Pinksterzondag is een hoogdag. Als het weer even meezit, dan sta je midden in een levensconcert: heerlijk kuieren tussen tientallen standhouders die duizenden spulletjes allerhande te kijk en te keur aanbieden en wie weet vindt je wel dat curieuze hebbedingetje waar je al zo lang naar op zoek was. Misschien wil je zelf wel als standhouder deelnemen… ook dat kan. Bel even naar (089 462971) en je verneemt er alles over.

Maar kom, laat je verrassen want met Pinksteren is er zoveel te beleven op de Vostert… het is een weekend waarin we voor alle leeftijden wel wat leuks bedacht hebben: een kienavond op vrijdag, een kidsnamiddag en de kajottersquiz op zaterdag.

Met Pinksteren is de Vostert op haar best.

U bent van harte welkom.

Etienne Cordeel

blueline

© Copyright KAJ Vostert - contact webmaster